adon

Happy, horny and strong

ADON buse www.adon.live DSC_0185

(Svenska följer)  Exercise makes you happy, horny and strong. Not to mention how fun it is! 😀

Jag älskar att vara fullpumpad av endorfin och adrenalin. Något som produceras när du tränar hårt och regelbundet, och något som ger dig kraft, styrka, energi och glittrig kärlek. Redan när jag packar min gymväska slår lyckan på och jag känner oemotståndlig glädje. Vad är det som händer? När du tränar frigörs endorfin och adrenalin i din kropp. Endorfin är ett peptidhormon (opioidpeptid) som kroppen tillverkar själv av proopiomelanokortin, och som lindrar smärta. Hormonet påverkar vår vilja att sova, äta och dricka. Endorfin utsöndras bland annat vid skratt, stress, motion, men även av sex och förälskelse.

ADON buse SPRINT www.adon.live DSC_0183
Adrenalin är ett viktigt hormon som gör vår kropp redo på att fly eller kämpa mot en fara. Adrenalinet gör dig kåt och du får en känsla av att vara oövervinnelig. Regelbunden träning gör dig kåt, glad och lycklig!

Bilderna är från dagens pass i SPRINT på Fitness24Seven. Ett högintensivt intervallpass på cykel som alltid är 30 minuter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s