adon

Horny & Happy

ADON Buse www.adon.live DSC01176.JPG

(svenska följer) Winter is back in europe. So why not go to the gym and do some yoga, resist training and distance training? Yoga make you agile. Agility in pelvis area makes men more potent! Resist training and distance training produces testosterone and endorphine which makes you horny and happy 😀


För bara vecka sedan var våren i Malmö och jag la ut bilder på grönt gräs, bar överkropp och vårblomster på marken. Nu ligger snön decimeterdjup och värmen hittar man på gymmen, i bastun eller hemma. Själv lirar jag en del tv-spel och hänger på gymmet nu när vintern kramar om vårt land i ett kyligt grepp.

För män ger ökad blodtillförsel i bäcken bättre potens och kåtheten blomstrar. Yogaklasser och yogainspirerade klasser är svaret. Även styrketräning och distansträning ger ökad sexlust då vi producerar mer adrenalin och endorfin som ger pirr i brallan. Gillar man inte sex så finns andra fördelar med träning också 😉 Men ska inte tråka ut dig med mer gymsnack 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s