Hard wood and milk

ADON Buse 2015-03-19 21.06.51-2.jpg

(Svenska följer) good morning
I woke up with hard wood and a happy feeling this morning. Time to do breakfast and drink my favorite drink. Milk! Im not a big monrning wnaker so i save that to later. If you need tip on what fun to do in april, watch the film below. 😀

God morgon på dig och hoppas du sovit lika gott som jag. Morgonen är min favorita tid på dagen. Man har hela dagen framför sig och känslan är på topp. Jag vaknade med ribba men är ingen morgonrunkare så sparar det bästa till senare. Min kåthet byggs upp underdagen och jag är som kåtast på kvällen. Men nu är det morgon och dags för frulle. Mjölk är inte bra för vuxna att dricka bland annat för att det blockerar upptaget av andra viktiga vitaminer som till exempel vitamin C. Laktos kan även trigga ett sötsug. JAg är som en mjölkkalv för fy fan vad gott det är med iskall mjölk! Gärna med O´boy!


Jag kollar en del på kul saker att göra för dig, mig och alla som vill i vår och sommar. Här kommer ett skönt återkommande event i Amsterdam den 28 April. Biljetter är tillgängliga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s