adon

Guys grooming in bubbles

ADON Buse www.adon.live bubblor DSC_0156.jpg

(Svenska följer) Taking a bath with someone you fancy is really cozy. But getting the right temperature on the water seems like e mission impossible. It feels boiling hot when you get in, so you get more cold water. You get in the water, only to start sweat after a while. So you change from bath to the shower. And that is another cozy moment for two lads liking eachother. Grooming eachoter is a nice bonding ritual. 😀


Att bada tillsammans är kraftigt underskattat! Det är otroligt mysigt att bada bubbelbad tillsammans med någon man tycker om. Men det verkar som att vattnet alltid är för varmt hur man än gör. Det känns skollhett när man hoppar i och man fyller på med lite kallt vatten så det känns lagom. Bara för att man ska börja svettas 10 minuter senare.
ADON Buse www.adon.live bubblor DSC_0151
Busigt grabbmys i badet är fint men blir ofta kortvarigt. Man börjar svettas och får byta skummet mot duschen. Men att duscha tillsammans är en annan go historia. Tvåla in och tvätta varandra är en mysig ritual som gör tvagning till grabbigt mys av gosigaste sort. 😉
ADON Buse www.adon.live bubblor DSC_0148

Här på hemsidan ADON hittar du massa bögresor, festivaler och gayevent runt om i Europa och Världen. Kika i menyn efter SUPER GAY & MUSIC LOVE och efter “Gay Travel”.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s