adon

I’m not str8!

ADON Buse DSC_0111.jpg

(Svenska följer) In my everyday life I meet many straight people. We are all curious and ask questions to each other. But all questiodons I get ar based on the fact that I am a straight man. Do you have children? Do you have a wife? Etcetera. But I am 100 percent gay and dont want any of that.


För många är jag en heterosexuell man! 
Genom min vardag träffar jag mängder av heterosexuella människor varje vecka. Nästan uteslutande kvinnor. Många av dem är nyfikna precis som jag vem den andra är och man ställer frågor. Alla frågor jag får grundas på att jag är en heterosexuell man. Har jag barn, är jag gift, vad heter min fru? Hur många barn har jag.
Nej jag är singel och har inga barn. Säger jag och blir då tröstad med att jag snart träffar den rätta kvinnan och snart får barn. Som om att träffa en kvinna och skaffa barn var nirvana  och toppen av livets mening?!
Jag trivs som singel, vill inte ha barn och har aldrig haft ett roligare och mer intressant liv. Jag vill inte vara heterosexuell och jag vill inte leva heteronormen med radhus, Volvo och semester till Thailand
Men jag klandrar dem inte. De precis som jag är fostrade in i heteronormen och jag faller själv i heterofällan ibland…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s