adon

I choose joy

ADON buse DSC_1999.jpg

(Svenska följer)  I choose joy. Tha makes life great! ❤


Lyxen att välja glädjen Skrattar
Jag är en helt vanlig bonläpp från djupaste skogen i älskade Småland. Som liten knodde hoppade jag i höet, skrämde höns och härjade med polarna i skogen. Skillnaden är inte så stor idag. Jag leker i sänghalmen, jagar ”höns” och lattjar med polarna nere på byn. Lyxen i min vardag är att jag hittat vägen till hur jag väljer glädjen.

Olikheter berikar och vi har alla samma värde! Ett extra tack till min vän Filip filipek festivalgeneral för Malmö Pride som gjort ett fantastiskt jobb med att lyfta Malmö Pride till vad det är idag. Filip får ofta mitt hjärta att le när han pratar om vikten av kärlek, värme, gemenskap och hans visioner för Malmö och Malmö Pride. Det känns skönt att veta att det faktiskt finns otroligt mycket godhet kvar i den stora vida värd som ofta framställs med krig, hat och elände.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s