adon

My workspace

ADON buse www.adon.live DSC_0039.jpg

(Svenska följer) This is what my new workspace look like! I have started out as a group exercise instructor at Fitness24Seven in Malmö, Lilla Torg. I have my own class in Indoor Cycling and will have Body Balance and SPRINT after summer. But allredy now you can find me as an supstitute instructor in Body Balance and SPRINT in Malmö.


Jag är nybliven instruktör på Fitness24Seven med Lilla Torg som bas och kommer bland annat att leda Indoor Cycling. Igår såg det ut så här efter att jag testkört några låtar till passet. Woof Woof! Det känns så kul att få jobba för Fitness24Seven och fulla klasser!
Vill du komma och svettas med mig har du här ett smakprov på musik som är med i programmet.
Du kan lägga dig på vilken nivå du vill. Vi har alla vår egen form. Men för dig som vill piskas till max och få en utmaning finns det få andra pass som , bränner dina muskler, bjuder på mjölksyra och gör dig tröttare!
ADON buse www.adon.live DSC_0040 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s