adon

I am KING 👑

ADON buse DSC00876

(Svenska följe) Make sure to live life the way you live. So life doesn’t live you. You are the king over your time. Take command, live big and be happy! I resigned as a techer to become a substitute teacher instead. Now I can do what ever I want whenever I want it. And I can adjust how much I work depending of what I wanna do at the moment.

I am king over my own time! 😀


Vi Àr alla normslavar utan att ens tÀnka pÄ det. Vi lever efter tusentals olika normer beroende pÄ vilket habitat vi befiner oss i, vilka persone vi har omkring oss etcetera. Det samma gÀller givetvis mig.
Men jag har brytit normen om hur man strukturerar upp livet. Mitt liv cirkulerar inte kring jobb och en traditionell familj. Mitt bloggande ser jag som en livsstil och jag sa nyligen upp mig frĂ„n min fasta tjĂ€nst som pedagog för att istĂ€llet vid behov ta lĂ€rarvikariat. Vikariat för att dryga ut kassan. Jag anpassar hur mycket jag mĂ„ste jobba för att kunna njuta av livet. Behovet av kassaflöde ser olika ut hela tiden. DĂ€rför jobbar jag olika hela tiden ocksĂ„. Ända sedan jag fattade detta beslut om att sĂ€ga upp min fasta tjĂ€nst som pedagog och istĂ€llet bli lĂ€rarvikarie har jag mĂ„tt sĂ„ mycket bĂ€ttre! NĂ€r jag nu lever min dröm kan jag inte i ord beskriva hur bra jag mĂ„r. Det finns inte ett sĂ€tt att leva pĂ„ och alla liv behöver inte levas lika.

Jag Àr kung över min egen tid!

Med mitt nya fria liv kan jag nÀr jag vill utan att frÄga nÄgon chef om ledigt Äka pÄ vilka bögresor jag vill! Du hittar mÀngder av bögfestivaler och bögresor hÀr pÄ min hemsida. Bland annat i menyn Super Gay & Music Love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s