adon

Snatching all gym members!

DSC_3861.jpg
(Svenska följer) The most popular place to take a selfie must be at the gym. Still most gym have lousy lighting! How come? I believe that the first gym that take this seriously will snatch all the members! Most pictures are beyond rescue even with the best photoshop. 😀

Varför suger alltid belysningen på gym?
Inte ens med bästa Photoshop går det att rädda alla bilder…
gymmet måste vara ett av världens mest selfielockande platser. Alla sociala medier fullkomligt överöses med bilder från gym. Ändå är det inget gym som plockar upp denna möjlighet och anpassar belysningen till oss selfiediggare. Här finns ju helt obruten mark och en svulten marknad som bra väntar på att bli gödd! Några gym har satt upp en lapp “här är belysningen bra för en selfies”. Men tar man efterfrågan på allvar borde hela gymmet vara ljussat av en expert på ljus. För som det ser ut nu får man likt en galning som letar teckning till mobilen söka efter bästa läget för en selfie. Det blir ju paradoxalt eftersom varje vägg är pyntad med heltäckande speglar. Det är lite som att äta godis framför ett litet barn utan att bjuda. Grymt helt enkelt. 😉
Vet du vart bästa gymmet för selfies ligger? Lämna en kommentar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s