adon

Sauna fun – great body – fun time

ADON Busee NW www.adon.live DSC_3819

(Svenska följer) Exercise gives me so many great things: Sauna fun, great body and fun time with friends. I live longer and live healthier! Once upon a time I smoked 2 packages of cigarettes a day. When I think of that today, it doesent feel like it was me! 🙂

Att hålla kroppen i rörelse förlänger livet och ger bonus till allt som är gott. Några rutor på magen har jag aldrig haft och det är inte heller målet med min träning. Efter gymmet bastar jag alltid och det är en stor del i glädjen av träningen. Innan man hamnar i bastun får man njuta av svettiga hanar i arbete. Det jag själv gör på gymmet bidrar till att jag kan ät och dricka gott. Biverkningen av allt detta roliga är en kropp som trimmas fint och svarvas skönt. Jag är licenserad Les Mills Body Balance och SPRINT -instruktör och får under måndagen veta om jag har nytt uppdrag. Kanske blir det på ditt gym jag kör?

Jag har medlemskap Nordic Wellness och det är där du numera hittar mig göra min privata träning. Under måndagen får jag veta om jag även kommer att finnas på ett gym till. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s