adon

Cock block

DSC01344

(Svenska följer) To politely unravel out of hook up proposal is not enough these days… Being on Grindr, Scruff etcetera is fucking marriage trap. To politely answer when spoken too, often leads to a never ending spam from him like:
– Hey
– are you there?
– ???
– Hey
– ???
– ???
– hey
– Hey
– ???

Block is the only way out now days


Kontakten män i mellan över sociala medier ökar hela tiden. Vi loggar in, raggar upp och tömmer kuk. Det är en skön utveckling men den har sina skavanker också. I takt med att Grindr-kärleken växer minskar vätt och sans. När det kommer till hookup-kärlek (läs, ett hederligt jävla engångsknull) närmar den sig alltmer kyrka, präst och äktenskapslöften. Jag ville bara knulla men har visst blivit trolovad! Svarar man artigt på ett hej har man helt plötsligt gift sig och flyttat ihop. Det visar sig genom ett never ending:

– Hey
– Hey
– Hi
– Hey
– Hey
– Hi
– Hi
– Hi
– Hey
– are you there?
– ???
– Hey
– ???
– ???
– hey
– Hey
– ???

Även om du inte svarar tar det liksom aldrig slut. Det går inte slingra sig undan på ett trevligt och civiliserat sätt. Det är abrupt block eller be han fara åt helvete som gäller för återvunnen frihet och stop på Hey-spam! Jag försöker att svara alla minst en gång för att visa min artighet. Jag är från Småland och vi är fostrade med hyfs och vett. Är jag inte intresserad kan jag på ett svenskt sätt slingra mig undan för att inte såra. Det biter dock inte på alla där en växande skara vägrar se sanningen i vitögat och ge upp. Hur jag väljer att blocka bestämmer jag. Som gratismedlem till hookup-appar är ofta blockarna begränsade.

Ska det verkligen vara nödvändigt att efter tjugoelva obesvarade “Hey” säga:

J a g  ä r  i n t e  i n t r e s s e r a d  !

Eller borde det räcka med ett artigt och “svenskt” avslut? 

IMG_20180210_102321.jpg

SITT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s