adon

First coffee of the day is down

DSC01352.jpg

(Svensk följer) woof woof. First coffee of the day is down and time to pack bag for gym. I hate going to gym in the morning. I rather go in the afternoon, or in the evening. but unfortunately no gym have classes at my primetime during weekends. Sooo here I am upp with the sun, drinking my coffee and packing my bag. Body Attack is on the agenada 😀


Första kaffet nere och ingen runk är gjord. Gymmet står på schemat och body Attack är klassen. Jag är inte ett big fan of morgonklasser. Men inga gym håller klasser på eftermiddagarna under helgerna. Så det är bara att hålla till godo med det som finns. Oj vad tiden rusar. Här sitter jag och pillar mig på snorren och tänker på dagenn. Om jag ska hinna måste jag rusa nu 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s