adon

I am so going to wank

DSC_3830.JPG

(Svenska följer) The other day I was god damn horny, and wanted to put my craving kock in a anonymous and hungry ass! But one to many gay men doesn’t know the word “anonymous”. So I first thought of doing a information post abotu anonymous sex right now. But I am just as horny as yester day. So that post have to wait. Now..? I am so going to wank! 😀


När denna bilden igår togs på gymmet (ooops… Bara inte SVT sätter skottpengar på mitt huvud nu!) efter ett riktigt skönt träningspass var jag duktigt brunstig. Kåt som en gnu ville jag hitta ett hål att stoppa stuten i och tömma silon på säd. Jag ville bli tömd av en hungrig anonymröv. Ett mansstäd som med varm tarm mjölkade min stake och diade min kuk. Jag ville känna hur en röv sög mig tom på havre. Men inte många vet vad anonymt betyder. Därför hade jag planer på att göra ett gapigt informationsinlägg om anonyma möten två grabbar i mellan. Men jag är lika kåt idag som igår. Så det blir ett baitingrunk med kuksprut på magen nu. Men det här med anonymknull måste rätas ut. Så inlägget kommer. Nu jävlar ska jag slita i tömmen! Springaren ska på trav 😛

Categories: adon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s