adon

Working girl has to pay the rent 💰

(Svenska följer) Good morning ☀️Its fucking early in the morning and I’m off to an assignment. When I’m tired of water and bread, pasta and ketchup I take assignments as a teacher. Today is one of these days. I think its fun, but would rather investigate last nights winner at the qx gay gala i Stockholm. I hered that Club Back door ” whon the price for best Gay Club. They have a dark room! I love darkrlooms and will for sure go to Back Dor next visit to Stockholm 🍆💦


Go morgon ☀️

Då är man åter påväg till ett uppdrag. När helst jag tröttnar på vatten o bröd, nudlar o skorpor tar jag ett lärarvikariat. Även om jag helst jobbar med mitt företag och sitter hemma och skapar text o bild, kan vikarieuppdrag ibland va kul.

Just idag var jag nyfiken på att läsa mer omvinnarna till QX-galan som gick i Stockholm i natt. Club Back adoor vann bästa klubb och med deras darkroom har de min fulla uppmärksamhet. Jag ääääääälskar darkrooms! 🍆💦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s