adon

Morning chores

Pillow www.adon.live DSC01342

(Svenska följer) I have a small show every morning for my neighbors across the beautiful garden. I live in the best studio in the village, and have a “bed cabinet”. Every mornings starts out with bed rutines, where I’m naked in just the brass shaking all the bedding out through the wide open window. The bedding is then aired in the wide-open window while I clean the bed nicely and neatly. 😉


Varje morgon bjuder jag på en liten show för mina grannar tvärs över den vackra trädgården. Jag bor byns bästa etta och har “sängskåp”. Morgnarna inleds med en sängritual där jag naken i bara mässingen rister och skakar alla sängkläder ut genom det öppna fönstret. Sängkläderna luftas sedan i det vidöppna fönstret medan jag fint och nätt städar undan sängen. 😀

DSC01344

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s