adon

Protein will help you 😎

ADON Buse bastu www.adon.live DSC_3780.jpg

Woof Woof!

(Svenska följer) I couldn’t wait any longer. I got myself a membership at Nordic Wellness, and the inauguration is made! Next week I have a business meeting with Fitness24Seven. I have always had two gym, and will keep my membership at NW no matter what the outcome will be at fitness24Seven.

Did you know that protein will help you build muscles, and help you keep th one you have? Protein alsow make yo feel full faster and longer. Good to know if you are peckish.


Efter att gymmet jag verkade för fram till jul kursat har jag knappt trÀnat alls. Jag har kört som frilansande grupptrÀningsinstruktör sedan konkursen och dÀrför inte haft ett fast gym att mysa pÄ. Lönnfet och flÀskig har jag nu Äter börjat lira egen trÀning. Medlemskap pÄ Nordic Wellness inskaffat och trÀningen Àr nu i full gÄng. Jag kommer inte att jobba pÄ NW utan har istÀllet en intervju inbokad med Fitness24Seven inom kort. Jag har alltid haft minst tvÄ medlemskap pÄ gym för at fÄ ut det bÀsta av trÀningen! Den hÀr gÄngen Àr det NW och det ser Àven ut som att det blir Fitness24Seven.

Visste du att om du ökar ditt intag av protein sĂ„ minskar muskelnedbrytningen och pĂ„byggnad av muskelmassa ökar vid anstrĂ€ningstrĂ€ning? Protein Ă€r ocksĂ„ mĂ€ttande vilket gör att “suget” minskar! 😉

Ja ni mĂ€rker att bastun redan Ă€r invigd och avnjuten 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s