Gay vs Str8 after parties

English vlog
(Svensk text)

ADON Buse www.adon.live DSC01325

Jag sitter här och funderar lite på min bögsköna helg
Bögar, sex och partyn skiljer sig en från den heteronormativa samkvämsnormen. Jag har varit på en hel del heteroefterfester och min erfarenhet är att bögar i större utsträckning njuter efterfest. Det är också tydlig skillnad på hur mycket sex som förekommer på en efterfest beroende på om det är ett heterokallas eller bögmöte. Vist har jag sett brudar och killar slinka in på dass för mys på två eller tre. Just det är en av de stora skillnaderna. Bögarna springer inte och gömmer sig. Vi har sex där vi är, till exempel i vardagsrummet. Det innebär också att en skön bögefterfest ofta är synonym med gruppsex.
Nu rasar fina fröken på Junibacken över njutningen som många bögar lyckligt får uppleva. Kanske är fina fröken på Junibacken avundsjuk? Missunnsam? Eller bara gammaldags helt enkel.

ADON Buse www.adon.live DSC01326Alla knullar och hur vi gör det eller med vem/vilka spelar ingen roll på om det är fint eller inte. Sex, njutning och kärlek på fler är alltid något bra så länge alla inblandade är med på det. Njutning är inget fult. Njutning är något bra och något fler borde söka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s