adon

Homo summer

ADON Buse www.adon.live DSC01176.JPG

(Svenska följer) Last night my best friend called me from Australia. He is coming to Europe this summer and we planned our trip to gay heaven Sitges just outside Barcelona in Spain. I soooo have summer feeling now 😛

Ruotsalainen saa tunteen
I går kväll ringde min bästa vän från Melbourne och vi bokade vår resa till Sitges. Det var förra sommaren jag för första gången kom i kontakt med detta bögparadis och semester heaven! Sitges kan bäst beskrivas som en jättestor by eller pytteliten stad. Full av bögar och med en homotolerans du inte hitar på många andra ställen. Klimatet är varmt och perfekt, Medelhavet är vattnet man badar i (när ma inte svingar Cava vid poolen) och det vimlar av bögunderhållning, bögbarer och böghäng!


Det är ju inte säkert du vet vad du ska göra i kväll? Men om du bor i Skåne är du varmt välkommen att komma ner till SLM Malmö och hänga i baren. SLM Malmö är en medlemsklubb för män som gillar manliga fetischer. På SLM Malmö är alla som identifierar sig som män välkomna. På tisdagsklubben råder ingen dress code, kom som du är. För ytterligare information i menyn under fliken Fetischer.


 

Categories: adon, English, Gay travel, Photos, sex, Swedish

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s