adon

Unie Boy a Horny Fuck

DSC_3521

(Svenska följer) I do my best not to make to many pit stops during my studies. But it’s impossible not to make a few everyday! I cant sit still for too long without getting restless. A good wank is the best way to get back on track again!


I flera månader har jag nu pluggat på mornar, dagar, kvällar och nätter. Jag har tafsat på skrivna sidor, bläckat papper och slickat mina tummar när blad skiftats mellan vetare, resultat och tankar.

DSC_3518

Historiskt sett sprang jag för 300.000 år sedan runt och knullade i buskarna nu. Att sitta här med böcker, korvstoppning av hjärnan och ihärdigt knappande på tangentbordet i jakten på bästa formuleringarna känns långt från den förhistoriska sanningen om pitt i baljan. Även om det är vinter och isande kallt utanför fönstret känns mina brunstiga bröders liv från stenåldern mer lockande nu än tant Carlströms idéer om kunskap och inlärning.

DSC_3516 1

Här sitter jag och är kåt som fan igen. Funderar på om jag ska skita i doktorerna och deras forskning om än det en och än det andra för en stund.  Vad jag har i gärningen är nog inte svårt att räkna ut och det är inte första pit stop denna dag…

DSC_3513 1

Det blir mycket boxning och rundor i ringen när man pluggar. Klockan flämtar för matchpoäng , rond avklarad och böckerna vrålar efter uppmärksamhet igen. Men jag ser ljuset i tunneln. På onsdag är det slutinlämning och sen jävlar ska det vara över med pluggandet för denna gång!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s