adon

Tail – pyrstö – Schwanz –

ADON buse www.adon.live fikar DSC_3459.jpgSvenska följer) Relations can many times be hard to manage. Friends of yours who have a partner and never come alone when you want to go for a coffee. Some times you just whant your friend without your friends partner. But that is not allways that easy… Many persons in a relationship look ath theme selves as one organism. But thay are two! So how do you do to see your friends without the “tail”


Svans

Vänskap, vänner och kompisar är inte alltid så lätt som det verkar. Band mellan människor kan se ut på många sätt. Hur vi uttrycker oss och beter oss sinsemellan är många gånger komplicerat. Ett välkänt fenomen är när en vän blir med pojkvän/flickvän. Då uppslukas hen totalt i den nya relationen. Vilket jag anser är något man som kompis måste finna sig i under den mest rosa tiden på 6-12 månader. Längre än så brukar dessutom inte en relation hålla och “problemet” försvinner av sig självt.

Men hur gör man med de som varit tillsamman längre och liksom har vuxit ihop till siamesiska tvillingar? Du bjuder ut den ena på fika men bägge kommer. Du vill gå till stranden och kolla snygga paket med den andre men hela familjen kommer med. Vissa par tycks se sig som en. Paret betraktar sig självt som en hel organism och tar alla inbjudningar till samkväm med vänner ock bekanta som en odelbar cell.

DSC_3454

Vi har alla sådana här vänner. Yin & Yang, Helan & Halvan, Piff & Puff, Långhalm och Ler. Men som vän vill man inte alltid umgås med hela “familjen”. Man vill också få möjlighet att på tu man hand träffa sina vänner utan en respektive som en alltid medföljande svans.

Hur löser du det här?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s