Spunky man on the move

DSC_3509.JPG

(Svenska följer) I just left Stockholm and am right back home at the Swedish Riviera Malmö again. I quit work to be able to spend more time with my company and blog ADON. There will be a lot of gay travel 2018. Barcelona, Sitges, Mykonos and Brusles with La Demence just to mention a few gay pit stops 😛 2018 will be a great year! I love life! ❤


Halleluja! Livet rusar, busar, leker och jag njuter!
Fan, man måste ta mig tusan hinna leva livet också. Jag var uppe i huvudstaden i 24 timmar för att oponera. Det blev inte lika mycket ligga som jag hade önskat. Men tiden fanns inte. Nu är jag hemma i Malmö igen och tar igen det bus jag inte han med i Stockholm Uppspelt Nya tider väntar. För tre månader sa jag upp mig från mitt konventionella jobb och gjorde min sista dag som fast anställd i onsdags. Det känns galet skönt att nu äga min tid helt och hållet själv. Jag vet att denna förmån är få förunnat. Men jag önskar att alla fick leva sina drömmar!

Det blir en hel del gay travel och bögresor! Barcelona, Sitges, Mykonos och givetvis La Demance redan inbokat. Sen fyller vi på allt eftersom året rullar. Er kärlek åt folket och goa bulor åt alla!

DSC_3506

Fortsättningsvis hitta ni mig mycket även i Stockholm då jag kommer röra mig mycket uppe i huvudstaden. Men även på andra sköna platser i landet! Växjö är ett återkommande paradis jag besöker.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s