adon

Think – Freeeedom!

DSC_3446

(Svenska följer) I resigned from my work 3 month ago, and made my last day at work yesterday! This is my first post as a freeeeeeeeeeeeeeeee man! ❤

Igår arbetade jag min sista dag på gamla jobbet. inga fler fasta anställningar här. Nu blir det uppdrag och eget företagande! du läser mitt första blogginlägg som en FRIIIIIIIIII man! Jag ska satsa mer tid på mitt företag och en ny spännande era startar för mig mitt företag “My Pklace” och “blogg ADON”

 

DSC_3440

DSC_3443

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s