adon

New Sauna – New Gym

ADON buse www.adon.live skriptaDSC_3383

(Svenska följer) I have a new gym! You find me at: http://www.energicentervellinge.se/

Hårdträning gäller för att ge en fullsatt klass i Body Balance på Energicenter i Vellinge imorgon onsdag. Jag har nytt gym och ni hittar mig på Energicenter fortsättningsvis. Body Balance är en kombination av Tai Chi, Yoga och Pilates. Du blir stark, smidig och lycklig 😀

ADON buse www.adon.live headset DSC_3387Efter en hel månad utan gym och lika länge med god mat, godis och onyttigheter med helger och firande har jag gått upp rejält i fett. Det ska bli så jävla skönt att börja köra igen! Det är på Energicenter jag i fortsättningen kommer att göra den mesta av min privata träning också 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s