adon

Bad bad faggot

DSC_2377.JPG

(Svenska följer) In Sweden all apartment house have laundry in the cellar. Most of them are up to date, with modern machines and a modern way to book your time to the laundry. We have super modern machinery but a outdated way to book the mashines. We simply have a sheet and a pencil to write down the time. One booking in a time is allowed. But I’m a bad, bad faggot! So i simply write down anough made up names to get undies done.


Bögjävel!
Många har säkert en tvättmaskin i lägenheten idag. Men jag är en av de som fortfarande ränner ner i källaren, bokar tid och tvättar mitt byk. Huset är från 40 – 50 -talet skulle jag gissa. Dock är hela huset uppgraderat och vi har bästa supermaskinerna från Electrolux i vår tvättstuga.

ADON Buse DSC_2385.jpg

Men det finns en gammal rackare kvar i huset, och det är inte jag… 😉 Medans de flesta hus har avancerade bokningssystem som gör det omöjligt att tvätt med andra regler än de satta av jag vet inte vem… Så har vi en lappajävel och en penna i ett snöre som sitter utanför dörren till tvättstugan. Det är bara tillåtet att boka en tid i taget. Men jag är en dålig satans bögjävel! Jag skriver helt enkelt upp mig på flera tider med lite roliga namn.  Det räcker liksom inte med en bokad tid om man har väntat en månad med att tvätta och har flera kilo i bara kallingar och vita sockor… 😀

Hmmm. Jag känner att det behöver sägas att det är inte så uppbokat i vår tvättstuga och de flesta har nog en maskin i sin våning. Så min tvättmetod ställer nog inte till så stor föödelse i folks “tvättprogram”. Kallingar måste ju bytas varje morgon, efter gymmet och om man råkat spruta i dem när man… Ja det blir lite kallingar på en månad 😉

ADOB buse tvättstuga www.adon.live 6DSC_3245

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s