adon

Feminists hate me!

ADON buse live östergötland DSC02723.jpg

(Svenska följer) #metoo is an extremely important campagne, and we all, both men and women are responsible to get equality to all corners of society. Unfortunately here in Sweden man hating feminists are spreading a lot of hate, and to them it doesent matter if you are criminal or not. They consider all men to be criminals just by being men. I try to make a difference, but every time I get loads of internet hate from man hating feminists

I den senaste undersökningen från Sifo fick FI endast 1,8 procent av rösterna. Vad FIs sympatisörer tänker om män kan vi bara spekulera om. Men om man nu ska leta manshat är det förmodligen där vi hittar de flesta.
Jag har alltid trott att feminism och genus handlat om jämställdhet och allas lika värde. Men efter vågen av #metoo kopplar jag feminism och genus mer till att handla om manshat och en flera tusen år gammal hämnd på män. Det har i modern tid alltid varit ok att skämta lite om män som klenare än kvinnor som till exempel:
“bakom en framgångsrik man finns alltid en kvinna”
eller vi får beskrivet hur otrogligt sjuk en förkyld man är i jämförelse med en kvinna,
eller “jag måse fråga chefen först” med hänvisning till frugan, etcetera.
Åsa Nisse är en klassiker bland klassiker om den hunsade mannen som vi alla skrattat åt. Helt menat med hjärtat och glädjen. Vi har alla skrattat och haft skoj åt detta. Eftersom det hanlar om ömsesidig kärlek, värme och aldrig varit menat som hat eller blodigt allvar.
Men i skuggan av dessa hjärtliga skämt har det hela tiden funnits de som inte alls skojar. Det har alltid funnits en liten grupp som fört en hatkampanj mot män. Feminister som ogenerat dragit alla män över en kam och beskrivit oss alla som förövare och monster. Där vulgära uttalanden och hetsiga kommentarer varit en naturlig del. Gudrun Schyman är nog den mest kända av dem alla. Hon pratar ju sällan om “de män som är förövare”. Hon gör som så många andra feminister gör idag, drar oss alla över en och samma kam. Det spelar ingen roll hur oskyldig du än är. Är du en man så är du kriminell bara genom att vara man. Denna grupp manshatare har nu fått en enorm plats i det offentliga rummet. Der rör sig om samma lilla skara manshatare som tidigare satt i skuggan, men som nu fått fullt rampljus och hela uppmärksamheten. De har alltås inte blivit fler. De hörs och syns bara mer.
#metoo har en otroligt viktig betydelse. Men den lilla grupp manshatare som nu fått utrymme att sprida sitt mansförakt riskerar att sabotera både för sig själva och alla andra. Vi som väljer att inte hata, vi som tror på allas lika värde och kärleken, måste ha en stor portion tålamod för att inte fullkomligt uppslukas av denna lilla manshatande minoritet som på så kort tid fått allt fokus.
ADON Buse www.adon.live DSC_0903
Femisisterna hatar mig! 
Idag finns det ingen som törst föra mäns talan. Alla som ger sig in i debatten och inte stryker mansföraktet medhårs blir snabbt tystade med hot, hat och psykiskt våld. Samma våld som feminism och genus i grunden vill sätta stopp för. I min blogg hittar du inget kvinnoförakt eller kvinnohat. Däremot har jag alltid hyllat mannen, manlighet och kuken. Det finns inget hat i att älska män, killar, grabbar och kuk. Det finns bara kärlek. Jag har aldrig låtit de feminister som hatar män eller deras apostlar stoppa mig. Deras hat biter inte på mig och jag tänker fortsätta att föra mäns talan. Inte bara för att jag är man, älskar män och är för allas lika värde. Utan också för att jag vet att män inte våldtar eller sextrakasserar kvinnor. Det är förövare och kriminella som sorgligt nog våldtar och trakasserar kvinnor, där de flesta av dessa kriminella råkar vara män.
Jag törs föra mäns talan men varje gång jag gör det 
eller glorifierar män och manlighet får jag mängder av hatbrev. 
 *
Jag är väl medveten om att det endast är en minoritet av alla feminister som hatar män och aktivt föder manshatarkulturen. Jag upplever att majoriteten av feministerna gör ett fantastiskt jobb för jämställdheten.
*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s