Undies

ADON buse tvättstuga www.adon.live DSC_3247.jpg

(Svenska följer) I think I have that many undies that I don’t have to do laundry in six month. But now it was time, and shit did I have a lot of laundry 😛

Kalsipper är ett roligt ämne för det finns så mycket “kultur” kring ämnet. Inte bara har detta manliga plagg mängder av namn: kalsonger, kalsipper, kallingar, kalingar, fillinga, filsingar, underkläder för män och en hel del fler namn som jag inte kan, eller kommer på just nu.

Det finns ju också mängder av kalsongmodeller. Vi har boxer, string, briefs, jocks och massa fler. De flesta modeller finns även i flera utföranden. Till exempel med eller utan Y-front. Även Y-front i sig kan visa sig i olika modeller.

 

Personligen älskarjag att köra commando. Det vill säga inte ha några kallingar alls på mig. Det är en mäktig känsla att låta klockspelet härja fritt i brallan. Det har också visat sig vara rätt så iögonfallande. Allra helst om du använder slitna jeans eller en go träningsbyxa.

Vi mår också bäst av att kasta av oss fillingarna och köra utan: “Män som har boxershorts på dagen och som sover nakna på natten har helt enkelt bättre möjligheter att bli pappor, skriver forskarna från National Institute of Child Health and Human Development, Maryland och Stanford University. De har följt 500 män i ett år, noterat deras val av underkläder och därefter testat deras sperma. Och ju lösare allt får hänga, desto bättre kvalitet blir det på sperman.” (Omtalat).

ADON buse tvättstuga www.adon.live DSC_3255

För många är det viktigt att det är en dyr och påkostad filling. Det var det för mig med en gång i tiden. Numera går jag efter de som är snyggast, manligast och minst bögiga. Det är samma princip som min idol Jonas Hallberg har kring glajer. Han köper gärna solglasögon på en mack. Det är hur man bär upp dem som spelar roll. Inte märket på skalmen. Man kan säga att jag nästan uteslutande köper mina kalsipper på H&M. Billigt som fan, sköna och riktigt snygga. Men jag har sett många snygga modeller i andra justa butiker också. CK och Ralph Lauren har alltid och är fortfarande mina favoritmärken. Men när jag drar ner brallorna framför en grabb är det inte mina kallingar som står i fokus…

Det fungerar också dåligt för mig att köpa dyra designerskallingar då jag är en slarverr när det kommer till att tvätta. Jag köper oftare nya kalingar än ställer mig i tvättstugan och sköter byk. Jag har vid det här laget så många fillingar att jag uppskattningsvis kan byta kallingar varje dag i 6 månader utan att bekymra mig om att dyka ner i tvättstugan

ADOB buse tvättstuga www.adon.live 6DSC_3245

Men nu var det dags 😀

 

ADON buse tvättstuga www.adon.live DSC_3258

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s