adon

Woof Woof! New Year is coming

dsc_2698.jpg

(Svenska följer) The new year is coming and the Champagne is on cooling. How was your Christmas? Minr was amazing 😀 But it’s allways nice when it’s over. Tonight I’m getting rid of my christmas tree, and with just days left to New Year, I prepare to take farewell and goodbye of 2017.

Det nya året är på intågande och Champagnen strå på kylning. Hur har din jul varit? Min var fantastisk 😀 Trotts allt är det alltid lika skönt när den är över. Ikväll är det jag som slänger ut granen och med bara dagar kvar till nyår förbereder mig för att säga tack och adjö till 2017.

Categories: adon, English, Photos, Swedish

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s