adon

How many feet of cock?

(Svenska följer) Christmas has certainly been Prosperous and santa brought me many hard packages. I don’t know how many feet of cock I got? Nor can it be said that my own cone have rested this time of feast. The rooster has worked and the dog has lefte the pund. I love my cock, being a man, and all other men. Manliness is something great and wonderful. With this post, I want to pay tribute to the cock, guys, lads and all men. I know that many man hating posts circulates on social media today. But these contemptuous posts says more about those who whrite them, than obaout us men. Just let it drain, ignore and instead show how great you are as a man.

I know men are wonderful! You probably know that too 😉

Julen har sannerligen varit Prosperous och tomten har bistått mig många hård paket. Jag vet inte hur många meter kuk jag fått? Det går inte heller påstå att min egen kotte fått vila denna högtid. Hanen har jobbat och pitten är rastad. Jag älskar min kuk, att vara man och alla andra män. Manlighet är något stort och underbart. Jag vill med detta inlägg hylla kuken, grabbar, killar och alla män. Jag vet att det cirkulerar många manshatande inlägg och posts på sociala media idag. Men dessa inlägg säger mer om de som lägger ut dem än om oss män. Låt det bara rinna av dig, ignorera och visa istället hur bra du är.

Jag vet att män är underbara! Det vet nog du också 😉

Adon Buse DSC_2056.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s