adon

World War

ADON buse DSC_3193.jpg

(Svenska följer) I got myself Call of Duty today. Now Christmas can begin ❤

ADON buse Call of Duty ww II DSC_3194Idag gick jag på julledighet och köpte mig själv en julklapp. Call of Duty WW II. Mitt i ivern gick det galet. Väl hemma sugen som tusan att spela Call of Duty WW II och skulle sätta in skivan så fanns det ingen skiva i. Jag hade fått ett PC spel för nedladdning och jag har ju PS4. Det var bara att knata tillbaka till ICA Maxi Västra Hamnen och få pengarna tillbaka. Fan vad snällt av dem att hjälpa mig att göra ett återköp på spelet som jag faktiskt brutit förpackningen på. Nu hade de inget WW II för PS4 kvar. Annars hade jag självklart köpt det där. Men en omväg till GameStop på vägen hem gav mig julens goa klapp. 50 spänn dyrare än på ICA Maxi men wow vad kul det blir nu. Här sitter man nu och myser. TV spel står på agendan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s