adon

#fuckoff

giphy

(Svenska följer) There is price money on all men because some men can’t keep there hands out of the cookie jar. All over social media women are writing haitfull post to insullt all men no matter if they are bad or good. I have never ever molested any whomen. Nevertheless, I am collectively punished with all men just because we are men. You can count me out on this one! You are on your own. This fight is on your self.

Det råder fullkomlig hetsjakt på alla män på social media och det är ok att använda vilket språk man vill för att trycka till hela gruppen män. Jag har aldrig någonsin våldtagit en kvinna, inte heller utsatt någon kvinna för sexuellt ofredande eller på annat vis kränkt kvinnor sexuellt. Ändå beskrivs jag som ett kräk över hela facebook, instagram och all annan media och social media just bara för att jag är man. Det snurrar ett inlägg på Facebook och instagram just nu som kort och gått tycker att alla män ska gå i en kurs för att lära sig att hålla käften.

Det har startats en ny hashtag #nästasteg. Man vill helt plötsligt efter att ha trampat ner alla män i dyn med förolämpingnar och kränkningar sträcka ut en hand för att gå vidare. Hur kan det ens finnas män som vill vara delaktiga i #nästasteg med tanke på alla grova kränkningar som fullkoligt översvärmar media? Att generalisera alla män till förövare som man gör i detta nu är lika sjukt som att säga att alla muslimer är självmordsbombare, alla kristna är kukluxklanmedlemmar etcetera. Bara för att det finns män som utsätter kvinnor för oacceptabelt våld kan man ju inte kollektivt bestraffa alla män för det. Tro inte att du kan spotta mig i ansiktet på förmiddagen för att få min hjälpande hand på eftermiddagen! Jag fick idag ett mail med en utsträkt hand om att gå vidare från grundarna av #nästasteg.

Till er har jag bara en sak att säga:

#FUCKOFF!

Jag ägnar mig åt en hel del ideellt arbete och välgörenhet. #metoo och #nästasteg får dock klara sig utan mig. Jag väljer att lägga min tid och energi på mer respektfulla behövande som inte förolämpar mig på förmiddagen och ber om min hjälp på eftermiddagen.

östergötland gay www.adon.live adon buse DSC04446 qx.se.jpg

Nu blir det leasure. Kvinnorna får klara sig utan mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s