adon

The time of my life

ADON buse www.adon.live gym DSC_3153.jpg(Svenska följer) Life is fantastic. Today I had the time of my life. A lot of time spent at gym with the great feeling of happiness in my chest. Christmas is here and I so totally love christmas. I f you wanna come and joine me during christmas you find me behind the bar at SLM Malmö. For all detal about SLM Malmö visit our homepage.
Det är makalöst vad livet har mycket gott att erbjuda. Det vimlar inte bara av sköna och goa grabbar, män och hanar. livet är fyllt av kärlek, värme och solsken också. Julen är här och jag bara älskar denna högtid. Vill du komma och mysa med mig i jul hittar du mig i baren på SLM Malmö där jag jobbar under jul och nyår. Skånes enda bögklubb. Du kan hänga i baren eller helt enkelt busa i vårt dark room, mysa i gloryhols, hänga i en soffa, röka i vår rökhytt. Njuta film, bus och hyss med andra julglada gossar.
Gymmet hjälper mig i allt jag gör. Glädjen kommer lika natruligt för mig som skratt, lycka och bus. Tusen tack för att du kikat in och tagit dig tid att läsa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s