adon

#youtoo

ADON buse www.adon.live bula a DSC_3110.jpg

(Svenska följer) After have reading a hateful post on instagram, authored by a woman not worth mentioning by name, I would like to pay the cock a little extra tribute today. Hate speeches about men written by women is something we are bombarded with on a daily basis on social media. But we have become so used to these violations that no one reacts. It is fully accepted to repress men with whatever hatfull language they want on social media.

It seems to me like all the women who care for #metoo themselves are behaving like the monsters they describe as men. I just have one thing to say to all these women! #youtoo

ADON buse www.adon.live bula DSC_3108I denna uppsjö av mansförakt på sociala media som helt obehindrat och öppet sprider sig som vägglöss under pesten vill jag slå ett slag för manslemmen. Ett fantastiskt redskap som är älskat av så många. En leksak för vuxna och njutning för bärare. Denna maktsymbol och fantastiska skapelse är något de flesta män har förmånen att bära. En lycka jag stolt varje dag plockar fram och tackar universum att jag inte föddes bitter och med en fitta.

Efter att ha läst ett hatiskt inlägg på instagram idag riktat mot alla män där avsändaren inte är värd att nämna vid namn vill jag hylla kuken lite extra idag. Nu vet ju ni som följt mig sedan dag ett att kuken, män och manlighet är något jag hyllat ända från begynnelsen. Jag behöver ju i själva verket inte en arg feminist eller manshatande kvinna för att hylla staken. 😉

ADON buse www.adon.live bula DSC_3116

Det verkar som att många av de kvinnor som bryr sig om #metoo själva beter sig som de monster de beskriver som män under denna missbrukade hashtag (#). Åtminstone är det lätt att få den uppfattningen när man skannar sociala media och läser dagliga inlägg postat av kvinnor. Jag har bara en sak att säga till alla dessa kvinnor! #youtoo

Ps. Jag är en klok man med en stor kuk. Så jag vet att detta inte gäller alla kvinnor. Utan bara en del av alla kvinnor. Mitt intellekt vet bättre än att generalisera 😉

Fan vad män är bra!

1 reply »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s