adon

Gay Club Tonight in Malmö!

giphy (11)

(Svenska följer) SLM Malmö is private club for men who enjoy masculinity and BDSM culture. We organise theme nights for our members. Popular themes include leather, rubber, sportswear, and uniform. The minimum requirement on days without a special dress code is jeans with black or white T-shirt. The club is located on Tågmästaregatan 2 at Slussplan in Malmö. Slussen is the nearest bus stop. Take bus 3 from Malmö Central Station. For all details visit www.slmmalmo.se

Det är VIP -mingel och bögfest i centrala Malmö ikväll! SLM Malmö håller gästlista för särskilt inbjudna och all personal i kväll för att tacka för god insats och bra arbete. Eftersläpp för alla medlemmar mellan 22:00 och 24:00. Festen fortsätter sedan till siste man stupar. SLM Malmö är en ideell förening som helt bygger på medlemmars kärlek till klubben. Ingen ersättning utgår över huvud taget och alla timmar injobbade är bidrag från varje ideell arbetare till klubben SLM Malmö. Utan alla som jobbar gratis och ger av sin tid och energi till SLM Malmö skulle inte klubben existera. Det här är ett sätt att tacka alla de som under hösten 2017 hållt facklan vid liv. Vi i styrelsen för SLM Malmö vill på det här sättet tacka alla hjältar som ger av sin tid helt utan eftertanke på ersättning för sin enorma insats. SLM Malmö är en ideell medlemsklubb för män som gillar manliga fetischer och BDSM -kultur. SLM Malmö är Skånes enda bögklubb och är du inte redan medlem är det hög tid nu 😉

11149262_10153250290287138_36127957235002733_n1.jpgVill du veta mer besöker du vår hemsida:
www.slmmalmo.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s