adon

Butcherd dicks and smelly undies

DSC_2740.jpg

(Svenska följer) I just love foreskin. I don’t mind a butchered dick without foreskin. But if I have to choose.. Foreskin is my kind of dick!  ❤

And I have discovered too many smelly dicks and underwear of circumcised men, to fall for bull shit about how much more hygienic cicumcised dicks are. 😛

But I want to clarify that I like both. Although I prefer cocks with foreskin

Huruvida korven ska snittas eller skinnet ska dras är något som ibland bjuder till samtal och utbyte av åsikter och känsla. I Sverige och Europa är det inte lika vanligt med en omskuren kuk som i till exempel USA. Givetvis är hur man uttrycker sig viktigt och det finns ju inget rätt eller fel. Somliga föredrar en kuk utan förhud andra vill ha med.
Dock utmålas i amerikanskproducerade filmer förhud ofta som otrevligt och ohygieniskt. Gärna kraftigt uttryckt och med en vis ton om att det är amerikanarnas allmänna åsikt. Då vill jag bara vurma lite för tvål och vatten. Vilket jag då upplever är mer praktiskt än att hugga av liv och lem.

DSC_2736

Jag själv är den natur universum formade mig och har hela kuken kvar. Även om jag inte har några problem att leka med en omskuren kuk är den o stympade kuken mitt förstahandsval. Jag tänder på kukar som har förhuden kvar och upplever dem som mer kukiga än de omskurna. De omskurna kukarna upplever jag även som mer svårhanterliga, det går åt mängder av glidmedel och de ligger över min liga i uthållighet.

Så medan flickorna i “Sex and the city” äcklas över den omskurna kuken vill jag istället vurma för den sköna kuken i universums eget utförande.

Jag är ingen oskuld och har testat en och annan kuk sen den förta pitten tryckes upp i ansiktet på mig. Tor mig! En omskuren kuk kan lukta riktigt illa om den inte tvättas som den ska. För att inte tala om hur kallingarna kan lukta och se ut…

Till dig som är omskuren. Din kuk är fantastisk och jag älskar alla kukar! Med eller utan förhud spelar ingen roll för kärleken till kuken. Men måste jag gardera dem är mitt förstahandsval kuken med förhud 😉

Ps. Hår runt kuken har jag pratat många gånger om. Personligen föredrar jag en rejäl buske runt kuken på min partner. Själv kommer den och går precis som skägget på min haka. Kanske ett nytt könshårsinlägg inom kort?  😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s