adon

Bad bad student. Walking my bull…

ADON buse www.adon.live DSC_29422(Svenska följer) I’m a bad bad student looking for excuses to take breaks from my studies. To many brakes playing with my dragon, playing the flute and walking the bull. Bad bad student…

Det är homolördag. Svansjakt på byn och snigelspår i hönshus. Bögar letar gosaker till snoken och hoppas på Jackpott i brallan. Blusen ska strykas och korvskinn ska spolas. Flator mockar dynga och svarvar jul i hästgård och stuga. Halmen ska truckas och snusen ska läggas in.

Själv transkriberar jag intervjuer så har min helg “räddad”… Inte heller hjälper det att jag är ruskigt kåt och snuskigt sugen. Jag kan inte runka fler gånger nu. Jag bara måste bli klar med min uppsats. Att studenter har det renare hemma än andra för att slippa plugga är här en myt. Däremot har jag nog aldrig runkat så mycket i hela mitt liv. Möjligen när jag var tonåring drog i sticka lika ofta som kyrktornet flämtar hel timma.

ADON buse www.adon.live DSC_2942.jpg

Det är bara till att kämpa vidare. bita ihop, göra jobbet och pausa lite då och då för att släcka branden i brallan.

www.adon.live DSC_2750

There can never be too much joy in life

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s