adon

wood un leashed – Fever can be great

 

(Svenska följer) Good fucking morning! I’m almost recovered from my cold and feel so much better today. Having a cold with fever is not all bad… Being horny on fever is so great. Not to mention how lovely it is to do something about that wood having fever! I had the wood of the year this morning and prayed for a logger to come and help me out. LUMBERE!!! But no logger in sight… So here I am with fire in my undies and love in my heart, drinking my morning coffee with no helping hand thinking of how to takeg care of that wood un leashed.

God morgon. Jag är nästan helt återställd från min förkylning och mår mycket bättre idag. Men det är just det att vara man och förkyld. Att män lider mer män kvinnor vid en förkylning är en myt och är förmodligen någon feministrörelses påhitt. Att vara man och ha feber är underbart! Det pirrar i pungen och bultar i ballen. Feber och hårt trä går hand i hand och runken blir sagolik med feber i kroppen. Det är givetvis alltid skönt att runka och knulla! Men när man har feber och stångas med stock är känslan av njutning oslagbar. Men min feber är över och jag är nästan helt återställd från min förkylning nu. Dock kåtare än de flesta och funderar nu på om jag ska ställa från mig kaffet och slita i draken innan jag fortsätter med morgonen 😛

ADON buse www.adon.live DSC_2892

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s