adon

Stretch yourself horny

ADON buse www.adon.live DSC_2630

(Svenska följer) “Stiff man” is spreading throughout the nation. It’s a group exercise class for men that are stiff and need to loosen up in pelvis to improve blood flow and increased mobility. The effect is is less prostate problems and heavily increased libido. I give classes in Body Balance. Perfect for everyone.

Att vara rörlig med en bra blodtillförsel till hela kroppen är en livförsäkring ingen vill vara utan. Gruppträningsklasser med namn som “Stiff Men” och riktar sig till män sprider sig i hela gymsverige. Studier visar att med en sund rörlighet och blodtillförsel i hela becken/pelvis minskar prostatabesvär medans potens och sexlust ökar.

ADON buse www.adon.live DSC_2627Jag leder klasser i Body Balance med sköna inslag av Tai Chi och Yoga. Med dessa träningsformer ökar du kraftigt din rörlighet och blodtillförsel till hela kroppen. Förutom rörlig blir du också vansinnigt stark, får sköna konturer och din libido blir galet toppad.

ADON Buse www.adon.live DSC_2631 2Ett pass i veckan räcker för goda resultat. Min rekommendation är regelbunden träning med cirka 5 pass blandad träning i veckan där någon form av stretchklass bör vara en del. Det finns mängder av stretchklaser där Body Balance, Tai Chi och Yoga är tre exempel. Personligen stretchar jag varje dag. Inte bara på gymmet utan även hemma. Välj ut ett TV program du följer och ägna dig åt stretch under programmets gång. Glad

På bilderna stretchar jag en ofta stram muskelgrupp: Psoas Major samt Psoas Minor.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s