adon

The fragrance of men

ADON buse www.adon.live gym DSC_2721

(Svenska följer) The fragrance of a man is the best thing there is. I love the smell of men. And the best place to be is at the gym were men smell the best! That is so great with the gym. Yoy get fit and you can enjoy the fragance of men. Today i had a Tai Chi warm up follow of resistance exercise and deep stretch. After a long sauna. If you wanna joine, my gym is The Motion Studio in central Malmö 😛

Heeeeej! Har du tänkt på hur gott män luktar? Det är makalöst vad doften av gosig man sniffar mys i näsan. Kalla det feromoner, testosteroner eller vad du vill men satan i gatan vad gott det luktar! Nu gillar man ju inte hur alla män doftar. Men jag minns hur jag älskade att mysa och sniffa på mitt ex. Hans doft var oemotståndlig för mig.

Bästa stället att sniffa kille på är ju gymmet. Inne på herrarnas ligger doften av grabb om en förtrollande dimma. Idag tog jag mig till The Motion Studio. Där sköter jag all min träning och körde en vända Tai Chi, djup stretch och motståndsträning. Det var packat med hanar och jag hade nästan svårt att koncentrera mig på min egen träning. Bulor, flammiga kinder och öron är min favorit och när det sipprar svettpärlor längs nacke och tinningar dör jag lite inombords av lycka. Jag älskar män!

ADON Buse www.adon.live gym DSC_2720

Efter min träning gillar jag att basta. I duscharna hittar jag min goda vän Johnny som ger klasser i Zumba på The Motion Studio. Kom och testa oss. Jag leder spinning, SPRINT och body Balance och Johnny ger klasser i Zumba 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s