adon

Fagot Sunday

ADON buse DSC_2688

(Svenska följer) What a morning! Good morning by the way! I slept in, had my coffee and just finished cleaning my flat. I have bit of a cold, but going to gym anyway. I just have to take it easy doing heavy lifting and Body Balance at The Motion Studio. Yesterday I was horny as hell. Of Course I did something about that! Several times… I’m calmer today. So hopefully I can do some seriously studying. I suppose we fagots are pretty same as str8 men… Only more handsome 😉

God morgon!

Äntligen är jag klar med mina morgonbestyr. Även städat, dammsugit och skakat mattorna. Igår var jag tokkåt och gjorde upprepade gånger något åt det. När jag är kåt kan jag inte koncentrera mig så blev inte mycket plugg av. Idag har jag mer kontroll och ska en vända till biblioteket innan jag drar till gymmet. Lite förkyld är jag så får ta det lugnt på The Motion Studio idag. Jag antar att en bögar är ungefär lika heteromän… Bara snyggare 😛

ADON buse www.adon.live DSC_2689

My flat is clean and sorted. Time to hit the library and gym 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s