adon

How could anyone be interested?!

 

ADON Buse www.adon.live pärlor FB_IMG_1437785579900 2(Svenska följer) OH my freaking god! How could anyone be interesting in what you are wearing running down the street?! I’m talking of the most boring blog post there is to be found. “The Outfit Of The Fucking Day. I coulden’t care less in what you wrap your body with! And I doubt anyone feeling differently. The only time it’s interesting what someone wear, is when they for some reason run down the red carpet fetching a price, getting married or what ever. 😉

Men tjena mittbena. Dagens outfit… Suck! Jag vet inte ens om jag stavat skiten rätt? Finns det något så vansinnigt trist inlägg som “Dagens jävla Outfit”?! Mycket där ute intresserar mig föga. Men som jag ändå kan förstå att andra uppskattar. “Dagens outfit” är dock något jag inte alls begriper mig på! Jag kan inte begripa hur någon över huvud taget kan uppskatta ett sådant BORING inlägg som “dagens outfit”? Vem fan bryr sig om vad du tar på dig? Det är inte ens kul att veta vad Carola, Madonna eller någon annan kändis har på sig för kläder. Den enda gången som det verkligen är kul med vad någon har på sig är när de går på röda mattan till någon gala, något event eller bröllop. Men vad fan du har på dig när du springer ner på Konsum och köper tamponger eller pimplar vin med väninnan nere på byn kan väl ingen vara intresserad av?! 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s