adon

Arbetargrabbar 🐂

DSC_2304.jpg

(Svenska följer) I love craftsmen and only died when this charming man came home to me to install broadband.

Jag blir styv i brallan av att bara se mÀn i arbete. Jag Àlskar grovarbetare, snickare och plattsÀttare. Ja alla mÀn och typiskt manlig grövre arbeten fÄr blodet att strömma till och bjuda lust. Bilmekaniker stÄr nog nÀstan högst pÄ listan! Vi har fÄtt bredband installerat och vÀrldens hetaste man fixade och donade i min lÀgenhet. Det Àr tydligen kutym att de stÀdar upp damm och brÄte efter sig. Men kommer man hem till en kÀrlekskrank bög och Àr arbetare sÄ slipper man det. Jag bara dog och hamnade i himlen av att ha denna glada och charmiga snubbe i mitt hem för en stund. Vad tycker du sjÀlv om hantverkare och mÀn i skitiga arbetarklÀder? #jagbaradog

DSC_2306

FB_IMG_1439236714476Gillar du precis som jag arbetargrabbar tycker jag du ska bli medlem pÄ SLM Malmö dÀr detta Àr en av fetischerna hos oss. Jag gillar sjÀlv att dra pÄ mig grovarbetarbrallor, plocka fram dasen genom gylfen och spÀnna pÄ hÄrig röv nere pÄ SLM Malmö.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s