adon

World Aids Day 0=0

NÀstan alla som lever med hiv idag i Sverige har omÀtbar hiv. O=O; omÀtbar = oöverförbar. Dagens effektiva hiv-mediciner gör att de flesta mÄr bra fysiskt men fördomar och stigma fortsÀtter bidra till psykisk ohÀlsa. Genom att lÄta personer som lever med hiv lÀsa meddelanden frÄn dejtingappar vill vi synliggöra att stigmatiserande handlingar alltid har en mottagare. (RFSL)

ADON Buse www.adon.live DSC_0266Jag har mycket hellre sex med grabbar, killar och mĂ€n som har HIV. DĂ„ vet jag att jag Ă„tminstone inte kan smittas av HIV. Allt annat smĂ„tt och gott gĂ„r lĂ€tt att bota. Flera av mina vĂ€nner lever med HIV. Idag Ă€r inte HIV hotet för den HIV -smittade. Det Ă€r alla fördomar, förakt och elakheter de utsĂ€tts för av okunniga! ❀

Vill du lÀsa mer besöker du RFSL hÀr

Categories: adon, Artiklar, HIV/AIDS, LGBTQ, Photos, Selfie, sex, STD, Swedish

Tagged as: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s