Good morning 🏳️‍🌈 💪 🎉

(Svenska följer) Lovely morning. Woke up hornt wuth a nice wood 😎✌️Which reminded me to make reservations fir testing STDs. I test myself on a regular basis. Even if you are in a relationship you should get tested at least once a year 😉

Fan vad härligt med en ny dag! Kåt som fan o vakna med ribba 😎🎶✌️ Det är dags att boka tid för testtagning av könssjukdomar. Något jag kollar ca 3-4 gånger om året. Även du som är i relation, helt trogen och litar på din partner borde testa dig för allt minst en gång om året. Ungefär 50 procent av alla erkänner att de varit otrogna. Var på densäkra sidan och testa dig regelbundet 😁✌️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s