The fragrance of men is unbeatable

ADON Buse www.adon.live BB DSC_2351.jpg

(Svenska följer) I went to quarterly training in body Balance today. The locker room after was packed with warm, sweaty men! I almost fainted! The fragrance of men is to die for! my gym: http://www.tmshealthclub.se/

ADON Buse www.adon.live The Motion Studio gym DSC_2042Jag var på kvartalsubildning i Body Balance idag och du ser lite av det i filmen nedan. Men i omklädningsrummet kryllade det av svettiga hanar idag och jag fick vända mig mot väggen och låtsas leka med min telefon för att dölja min “förtjusning”. Doften av testosteron och man är oslagbar och fullkomligt ljuvlig att dra in och fylla lungorna till bredden med. Det var varma och svettiga män, blossande och ångande av hårt arbete i omklädningsrummet. Bulor , kallingar, Adidas, innebandyklubbor och skäggstubb. Wow vilken upplevelse! Jag blev kåt som fan och hölt nära på att krypa ur skinnet av lust. Vill du komma på mina pass i Body Balance eller helt enkelt ränna på ett skönt premium gym? Då hittar du mig på The Motion Studio Health Club i Malmö 😉
Ikväll jobbar jag i baren på SLM Malmö och jag måste nog ta en vända i “lekstugan” för att stilla min hunger i kväll!
ADON Buse www.adon.live BB DSC_2355.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s