adon

Sex boost – Stretch

ADON Buse www.adon.live stretch gym DSC_2291

(Svenska följer) To do a good stretch after exercise is a great way to get blood to important parts and boost your mojo 😉 If you wanna stretch with me, come to my class in body balance every Monday at 18:30

Gymkänslan är total och jag kör en 45 minuter stretch efter min Les Mills SPRINT. SPRINT är en 30 minuter lång HIIT klass på cykel. Det finns olika läror när det kommer till stretch och somliga menar att den inte behövs. Men samtidigt visar studier på mindre problem med prostatan samt ökad sexlust när rörligheten i bäcken är stor. Det har med blodtillförseln och klasser med namn som “Stiff Men” sprider sig på gymmen som en go fertil löpeld.

ADON Buse www.adonlive gym stretch DSC_2287

Nu är det ju inte bara ökad blodtillförsel i bäcken som ger ökad sexlust… Att träna i sig är en egen sex booster med stora förmåner till lust och njutning! 😉

För att både hålla mig glad, kåt och rörlig lägger jag alltid mycket tid på att stretcha. Vill du köra en stretch med mig ger klasser i Body Balance  på The Motion Studio health Club i centrala Malmö varje måndag 18:30. Du kan provträna gratis hos oss ❤

ADON Buse www.adon.live stretch gym DSC_2290

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s