adon

Helande effekt på min ömma…

DSC_2241.jpg

(Svenska följer) After a great weekend I am looking forward to a new hot week! I tried two new mushrooms Shiitake and Ostronskivling. But can’t really say that I felt any different in taste from what I usually use. But I had great fun making the dish.

SLM Malmö körde FF i fredags och en fullsatt lördagsklubb med mycket nytt härligt folk! En ny veck står och väntar på att få ta plats. Jag fokuserar på Bidy Balance måndag, SPRINT torsdag och Spinning fredag. På fredag har vi After Work på gymmet The Motion Studio Health Club för alla medlemmar med vänner och familj.

DSC_2236

Jag testade att laga mat med lite nya svampar jag aldrig tidigare testat. Ostronskivling och Shiitake. Otroligt mycket dyrare än vanlig champinjoner som jag också hade i. Men kan inte påstå att jag kände någon skillnad i smak? Kanske tillagade jag dem fel? Gjorde en gryta.

DSC_2230

Men dyr svamp eller inte så är den otroligt vacker och kanske har den en helande effekt på min ömma *** som använts flitigt under lördagsnatten? Sex mat och glädje är lika naturliga ingredienser i mitt liv som godsaker i maten man lagar ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s