Two Men One Fantasy

ADON Buse www.adon.live tvättstuga DSC_2085

(Svenska följer) Heterosexual men, your husband and gay men. Differences, similarities, taboos or completely normative?

Nice Miss Prude would never openly acknowledge any fantasies or even claim to have fantasies.. We all know a nice miss Prude. Someone who “ohhhh” and “never would I never!”

The boundary of what is shameful, unthinkable and for some perhaps even sinfully varies widely. Who are you in the norm?

Who are the men in the pictures? Are they the television profile in your favorite program, your neighbor, the man you kiss goodnight every evening, the boyfriend you love, the teacher of your children, the priest in your church, or maybe even you? A year ago I participated in an article in the QX magazine where I talked about one of my fantasies. Anonymous sex. Another man talked about Fist Fuck where hand / hands are used for penetration sex and a third talked about Fury where you put on an animal costume.

Fantasies comes in maney shapes and forms. It might be the exciting meetings with your neighbour in the basement doing laundry that put magic in your life. Maybe you are single? Or not? Perhaps he has a wife and a child? Or do you have a boyfriend watching TV waiting for you?

Some fantasies are experienced and repeated. Other stay as fantasies and used only as fuel for sex chat or telesex. Some fantasies are big and complicated. Others may be seen as a common practice, common sexual act and normative behavior.

Heterosexuella män, din man och bögar. Skillnader, likheter, tabu eller helt normativt?

Att fina fröken på Junibacken aldrig öppet skulle erkänna sina fantasier eller ens påstå sig ha fantasier kommer ju inte som en överraskning. Vi har alla en fina fröken i vår bekantskapskrets. Någon som “ojar” sig och “minsann aldrig skulle!”

Gränsen för vad som är skamligt, otänkbart och för vissa kanske även syndigt varierar vitt och brett. Vem är du i normen?

ADON Buse www.adon.live tvättstuga DSC_2081

Vilka är männen på bilderna? Är det teveprofilen i ditt favorit program, din granne du hälsar på i trapphuset, mannen du kysser godnatt varje kväll, pojkvännen du älskar, lärare till dina barn, prästen som veg din föräldrar eller kanske rent av du? För ett år sedan var jag med i en artikel i tidningen QX där jag pratade om en av mina fantasier. Anonymsex. En annan man pratade om Fist Fuck där hand/händer används till penetrationssex och en tredje pratade om Fury där man tar på sig en djurdräkt.

ADON Buse www.adon.live tvättstuga DSC_2080

Fantasier kan se ut på fler olika sätt och spännande möten i en tvättstuga med grannen kan vara det som sätter guldkant på din tillvaro. Kanske är du singel? Eller inte? Kanske har han fru och barn tre trappor upp. Eller har du en pojkvän som kollar på TV och mötet med mannen någon trappa ner är förutbestämt med Grindr, kåt hane och löfte om utbyte av tungkyssar, närhet och styv byxa?

ADON Buse www.adon.live tvättstuga DSC_2079

Somliga fantasier upplevs och upprepas. Andra stannar för dig själv bör inte förverkligas och används endast som bränsle till sexchatt eller telesex. Vissa fantasier är stora och komplicerade. Andra kanske ses som helt vanligt umgänge, vanlig sexuell akt och normativt beteende.

Heterosexuella män
Det jag tycker mig uppleva är hur män och kvinnor ser på sex, otrohet och skamliga förslag med helt olika ögon. När man samtalar i ämnet med gemene man märker jag att man skiljer på bögar och resten. Att homosexuella män är mer toleranta, experimentella och nyfikna. Medan resten av populationen är återhållsamma, trogna och uppskattar traditionell tvåsamhet. Att hur man  ser på njutning och sex skulle påverkas av den sexuella läggning man har snarare än andra faktorer. Min erfarenhet säger att det inte ligger i om man är bög eller inte. Jag drar parallellen testosteronets vara eller icke vara. Män är redan från början programmerade att para sig med så många som möjligt föra att säkerställa artens fortlevnad. Kanske är det en rimlig förklaring till att bättre förstå varför bögar upplevs som mer sexuella än andra. Min upplevelse är att män över lag oavsett sexuell läggning är mer öppna för att experimentera med sex och samlevnad än kvinnor. Då blir det enkelt att förstå varför bögar som har sex och lever med bögar i större grad experimenterar med sex och njutning än övriga grupper. Det handlar ju om män som har sex med män, delar den höga halten av testosteron och har ett större behov av sex och njutning. Det vill säga den manliga driften att sprida sin havre. Att vi påverkas av kultur och sociala strukturer känns självklart. Vi  ska tycka och bete oss på ett vist sätt. Något föräldrar, vuxna, omgivning, förebilder och majoriteten läxar snittet med. Man ska följa normen. En norm som enligt min tes oftast inte går hand i hand med vår biologiska funktion. Givetvis skulle fina fröken på Junibacken läxad av den sociala strukturen aldrig någonsin göra övertramp på normen.ADON Buse www.adon.live tvättstuga DSC_2077

Två män, en fantasi
Är det då okej att ha fantasier, leva ut dem, vara otrogen och njuta sex så mycket man vill? Att göra andra illa är ju aldrig okej om det inte rör sig om samtyck i en akt av BDSM! Men så länge du njuter och ingen kommer i kläm kan du absolut helt samvetsfritt njuta så mycket du bara kan av livet. Är bögar mer sexuella, öppna och frigjorda än andra grupper? Nej det är bögar inte. Däremot är förmodligen män det.

Vad beträffar fina fröken på Junibacken blir påverkan av sociala strukturer och kulturens betydelse för somliga tydlig? Oavsett vilken biologisk klocka man går efter påverkas vissa mer än andra norm.

One thought on “Two Men One Fantasy

  1. Håller helt och hållet med dig! Det går alldeles utmärkt att leva i en tvåsamhet – som jag och min man gjort i 35 år – och att träffa andra -både tillsammans och var och en för sig. Och att lusten att träffa nya män för sexuella möten och samtidigt ha en innerlig kärlek till den man jag mötte för 35 år sedan är en helt rimlig. Tror att kärleken blir starkare av att ge varandra den friheten! Med vänlig hälsning, Martin i Malmö, just nu i värmen på Gran Canaria

    Skickat från min iPhone

    > 18 nov. 2017 kl. 14:15 skrev ADON : > > >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s