adon

Did someone came?

DSC_2201 1

(Svenska följer) Look what I found after my class in SPRINT at The Motion Studio today! It was when I went up stairs for some resistance exercise that I found this “treasure”. Just look at the spot on the floor! Its to die for! If it had been what I emagine… But it’s off course just some protein or something. Not that kind of protein 😀

Men shit vilken skön fläck!
Idag gav jag en klass i SPRINT på The Motion Studio. Efter gick jag upp en trappa för att köra lite motståndsträning och hittar den här underbara fläcken i gymmet! Men förstår ni? Min fantasi bara skenade iväg! Jämför “sprutet” med min flaska så förstår du hur min fantasi fullkomligt skenade. Det finns även en del av fläcken som ser “färsk” ut. Den lite mörkare fläckdelen. Givetvis rör det sig inte om något av det skamliga som for runt i min skalle… Men shit vad resten av träningspasset blev mer intressant så fort en skön hane kom in, luktade man och svirade vikter!

DSC_2198 1

Jag älskar livet och har själv ofta svårt att ta mig på allvar 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s