Winterswim

(Svenska följer) One year ago I made my first winter bath. And it was probably not the last. The feeling is sensational, but when I was walking down the lake I actually didn’t think I would do it. But I did. I wasent skin and bones back then. A few month after this film was made I bekam singel and just a month or two after that I got a grip on my exercise again. Today my body is back on track! 😀

Filmen gjordes för nästan exakt ett år sedan  när jag gjorde mitt första vinterbad. På vägen ner till sjön rodde jag absolut inte att jag skulle genomföra badet. Som ni ser på filmen var jag inte riktigt då vad min kropp är i dag. Bara någon månad efter filmens inspelning blev jag singel. Några veckor efter det blev jag singel. Sen gick det fort att få kroppen i trim igen. Det är verkligen livsfarligt att ha en relation. Man blir tjock! Och vae sig du vill eller inte så är övervikt livsfarligt och förkortar livet.

Vill du träna med mig gör du det på The Motion Studio Health Club i Malmö där jag jobbar som instruktör. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s