adon

Singles’ Day

ADON Buse www.adon.live DSC_0145

(Svenska följer) “Chinese Singles’ Day or Guanggun Jie (Chinese: 光棍节; pinyin: Guānggùn Jié; Wade–Giles: Kuang-kun chieh; literally: “Single Sticks’ Holiday”) is an entertaining festival widespread among young Mainland Chinese people, to celebrate the fact that they are proud of being single. The date, November 11th (11/11), is chosen because the number “1” resembles an individual that is alone. This festival has become the largest online shopping day in the world, with sales in Alibaba’s sites Tmall and Taobao at US$5.8 billion in 2013, US$9.3 billion in 2014, US$14.3 billion in 2015 and over US$17.8 billion in 2016″. (Wikipedia)

Idag är det singlarnas dag! ❤
Dagen kom till som en motaktion till alla hjärtans dag. Den lyckligaste sammanlagda perioden i mitt liv har jag levs som singel. Med det sagt inte menat att relationer är genomgående dåligt. En relation kan vara bra. Jag menar bara att singellivet för mig är så mycket bättre! Relationer har en stark tendens att bryta ner. Bryta ner möjligheter, det fria valet, egenbestämmandet, lusten, sexlivet och i värsta fall även självkänsla och egot. Det gäller givetvis inte dig och din relation. Men jag trivs otroligt bra som singel. Snubblar jag inte över prince charming så ser jag bara ljust på ett live som singel fyllt av vänner, familj och massa roligheter. Singellivet rockar fett!

Categories: adon, English, Photo Art, Photos, Swedish

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s